Λεωφ. Κηφισίας 125-127 / Ι.Πάγκα, Λουίζης Ριανκούρ, Αθήνα 115 24
+30.211 182 2473
info@marketland.com.gr

Sales

Sales Solutions

Sales Representative

Εξασφαλίζει την αποτελεσματική πώληση και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρίας του, σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Παράλληλα προετοιμάζει τις εκθέσεις πωλήσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της αγοράς.

Account manager

Χειρίζεται λογαριασμούς πελατών και αναπτύσσει αποτελεσματικές δημόσιες σχέσεις με βασικούς πελάτες της εταιρίας.

Key account manager/ Area sales manager

Αναλαμβάνει τους πελάτες της επιχείρησης με τον υψηλότερο τζίρο, ενώ ο area sales manager είναι υπεύθυνος για το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας του, σε μία συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Βusiness developer manager

Προσδιορίζει τις εμπορικές ευκαιρίες και υποβάλλει συστάσεις για την αποτελεσματική εκμετάλλευσή τους. Αναλαμβάνει τη διεξαγωγή ερευνών με βάση τις τάσεις της αγορά και αναπτύσσει στρατηγικές και προγράμματα για την οικοδόμηση και τη βελτίωση των σχέσεων με τους πελάτες

National account manager

Κατευθύνει και εφαρμόζει τους στόχους πωλήσεων σε εθνικό επίπεδο. Παράλληλα εποπτεύει τις δραστηριότητες των key accounts και των salespeople και διατηρεί αποτελεσματικές σχέσεις με τα στελέχη της εταιρίας που διαχειρίζονται σημαντικούς πελάτες.

Export manager

Διαχειρίζεται τις πωλήσεις, τους στόχους μάρκετινγκ και τους προϋπολογισμούς, που αφορούν στις εξαγωγές. Επίσης προσδιορίζει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο εξωτερικό και υποβάλλει σύσταση για την αποτελεσματική εκμετάλλευσή τους.

Ενδιαφέρεστε για την παροχή των υπηρεσιών μας στην εταιρεία σας;

  Στείλτε μας το αίτημα σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.