Λεωφ. Κηφισίας 125-127 / Ι.Πάγκα, Λουίζης Ριανκούρ, Αθήνα 115 24
+30.211 182 2473
info@marketland.com.gr

OUTSOURCING MARKETLAND

 Η Marketland προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις OUTSOURCING, που μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας σας. Σας παρέχουμε καταρτισμένο προσωπικό με κατάλληλες διαδικασίες με στόχο την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης της επιχείρησης σας.

SALES OUTSOURCING

HR OUTSOURCING

Επιλέγουμε το κατάλληλο προσωπικό με στόχο την αναγνωρισιμότητα και την αύξηση του μερίδιου αγοράς των προϊόντων σας, με αποτέλεσμα περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.

Η Marketland αναλαμβάνει πλήρως ή μερικώς όλες τις λειτουργίες του τμήματος HR με κατάλληλους εξειδικευμένους συνεργάτες, ώστε  να επιτύχετε βέλτιστα αποτελέσματα.

PAYROLL OUTSOURCING

RECRUITMENT PROCESS

Αναλαμβάνοντας την διαχείριση της μισθοδοσίας από εξωτερικό συνεργάτη με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία πραγματοποιούνται όλες οι οικονομικές λειτουργίες πιο εύκολα, ενώ ταυτόχρονα είστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και αλλαγές του εργασιακού νομοθετικού πλαισίου.

Απαλλαγείτε τώρα από τη χρονοβόρα και με μεγάλο κόστος διαδικασία της στελέχωσης αποκτώντας στρατηγικό πλεονέκτημα . Το καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας προτείνει τους απολύτως κατάλληλους κι εσείς θα κάνετε την τελική επιλογή.

Ενδιαφέρεστε για την παροχή των υπηρεσιών μας στην εταιρεία σας;

 Στείλτε μας το αίτημα σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Scroll Up