Λεωφ. Κηφισίας 125-127 / Ι.Πάγκα, Λουίζης Ριανκούρ, Αθήνα 115 24
+30.211 182 2473
info@marketland.com.gr

Merchandising

Το merchandising είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα για την πετυχημένη πώληση. 
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΩΛΗΣΗ.

Το merchandising συνδέει το προϊόν με τους καταναλωτές σας. Σύμφωνα πάντα  με τις προδιαγραφές που θέτετε, η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο  προσωπικό της εγγυάται ότι όλες οι εργασίες θα υλοποιηθούν σωστά ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα.

Στην Marketland  αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ομάδες Merchandising προκειμένου να καλύψουμε είτε μόνιμες είτε εποχικές ανάγκες σε πανελλαδικό δίκτυο και για τον σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες σε όλα τα κανάλια διανομής.

Merchandising Models

Στην Marketland λαμβάνουμε υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, οπότε αφού πρώτα σας  ακούσουμε, μελετήσουμε και αντιληφθούμε σε βάθος τις ανάγκες σας, τότε είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε το κατάλληλο μοντέλο εργασίας που ταιριάζει στην εταιρεία σας.

Αποκλειστική Ομάδα Έργου (Dedicated Model)

Με αυτήν την μέθοδο η οποία καλύπτει  κυρίως μακροπρόθεσμες ανάγκες σε πωλήσεις (Β2Β ή B2C) και merchandising μπορούμε να επιτύχουμε, ελεγχόμενο και προκαθορισμένο κόστος.

Η διαχείριση και η στελέχωση της ομάδος γίνεται από την Marketland, έτσι ώστε ο πελάτης να επικεντρωθεί μόνο στο αποτέλεσμα. 

Κοινή Ομάδα Έργου (Shared Model)

 Το μοντέλο αυτό είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργεί αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει. 

H εταιρεία μας αναλαμβάνει το  συντονισμό και την διαχείριση των ομάδων ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές του πελάτη μας.

Ενώ με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία εξασφαλίζουμε σε πραγματικό χρόνο την άμεση ενημέρωση (reporting) από τα POS, για όλες τις ενέργειες Πωλήσεων & Merchandising που πραγματοποιούνται καθημερινά.

Ad hoc Ομάδα Έργου (Flex Μodel)

 Το μοντέλο αυτό είναι ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών merchandising είναι μια  εναλλακτική λύση σε σχέση με την αποκλειστική ομάδα (dedicated merchandising). Το Flex Merchandising απευθύνεται σε επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο των σημείων με χαμηλότερο δυνατό κόστος, σε μόνιμα αλλά και συμπληρωματικά προγράμματα.

Το flex model καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των εταιρειών ανεξαρτήτως μεγέθους σε όλη τη γκάμα των καταναλωτικών αγαθών, σε όλες τις αλυσίδες Super Market και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Η Marketland είναι ο πολύτιμος σύμμαχος στην εκτέλεση ad hoc προγραμμάτων διότι έχουν άμεσο αποτέλεσμα.

Η δημιουργία Αd hoc Ομάδας Έργου επιτρέπει στους πελάτες να δρουν ακαριαία σε έκτακτες ανάγκες με μειωμένο κόστος.

Συνήθως καλύπτει ανάγκες όπως:

  • Εποχικές
  • Στήσιμο νέου καταστήματος
  • Λανσαρίσματα
  • Remodels
  • Ενημέρωση πλανογραμμάτων.

Ενδιαφέρεστε για την παροχή των υπηρεσιών μας στην εταιρεία σας;

Στείλτε μας το αίτημα σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.