Λεωφ. Κηφισίας 125-127 / Ι.Πάγκα, Λουίζης Ριανκούρ, Αθήνα 115 24
+30.211 182 2473
info@marketland.com.gr

Διαφημιστικές Υπηρεσίες

Παραγωγή - Εκτύπωση - Διανομή.

Σήμερα, η αποτελεσματική προβολή και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μιας επιχείρησης απαιτεί κάποιες φορές ξεχωριστή υποστήριξη και συντονισμένη δράση διαφορετικών ειδικών εφαρμογών.

Γι’ αυτό η Marketland προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Βοηθάμε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί μέσω των ψηφιακών καναλιών. Ο τρόπος δημιουργικής προσέγγισης σε συνδυασμό με την φαντασία και την χρηστικότητα τον οποίο ακολουθεί η εταιρεία μας έχουν σαν αποτέλεσμα την επίτευξη των στόχων σας.

Σχεδιάζουμε και προωθούμε για εσάς κάθε είδους έντυπο όλων των μεγεθών, μορφών και χρήσεων. Η δημιουργικότητα, η διορατικότητα και η εστίαση στις λεπτομέρειες είναι ο τύπος μας. 

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Digital Production

Κατασκευή μακέτας για οποιαδήποτε εργασία την χρειάζεστε. Όλες οι εργασίες μας είναι σε τέλεια ψηφιακή υψηλή ανάλυση, σας δίνουμε τουλάχιστον 3 εναλλακτικές προτάσεις για να διαλέξετε.

Printing

Εκτυπώνουμε για εσάς σε τελευταίας γενιάς offset τεχνολογία, οτιδήποτε έχετε ανάγκη. Αφίσες, Επαγγελματικές Κάρτες, Έντυπα, Εταιρικούς Φακέλους, Flyers, Ειδικά διαφημιστικά πανό, Μπλουζάκια, Στυλό, κ.τ.λ

Promotion

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προώθηση του διαφημιστικού σας υλικού σε οποιαδήποτε περιοχή μας υποδείξετε. Διαθέτουμε το κατάλληλο προσωπικό προκειμένου να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εσάς.

Ενδιαφέρεστε για την παροχή των υπηρεσιών μας στην εταιρεία σας;

Στείλτε μας το αίτημα σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.